torsdag, januari 29, 2009

Så dags.

Idag skjuter vi den gifta mannen som sviker min vän så hårt. En riktig, riktig fegis. Min vän är en stor människa som förtjänar allt annat en en feg man. Han kommer ångra sig så. Men som vi säger på min gata:

- Det är så dags att vissla när läppen är borta...

10 kommentarer:

TrickyTricky sa...

Vi kan ställa upp alla de där gifta männen som sviker på en lång dj-a rad och skjuta alla samtidigt.
Gifta män sviker ju åt två håll samtidigt och jag vet inte vilket som är värst. Ska trösta en väninna som just insett att den gifta mannen inte alls tänker lämna sin fru, och väninnan skäms så hon kräks för att hon gick på den klassiska klyschan, skammen är liksom tung att bära.
Förresten kan vi skjuta några ogifta men särbo/sambo/flickvänsinnehavareihemlighet när vi ändå är på gång.
Fan det är ett krig därute (läser just nu "Aldrig fucka upp") och är lite taggad på sånt.

Maja sa...

Rätt..helt rätt! Finns en hel del därute som förtjänar arkebusering. Hur svårt kan det vara att behandla varandra alla fall halvhyggligt?

Maja sa...

i alla fall...ska det ju vara.

Anonym sa...

Jag är gärna med och skjuter en och annan man oxå.. Framför allt han som sviker din vän.. Fegisar har vi inget medlidande med.

Anonym sa...

mm..tänk att bergspredikan funkar även om man inte är religiös..

Anonym sa...

Ingen självrannsakan någon?
Varför stötta/ragga/låta sig bli raggad av en gift man? Du sårar en tredje part med ditt agerande!
Borde fler tänka på!

Maja sa...

Min vän har blivit sårad. Det räcker för mig.

Eventuella moralpredikningar överlämnar jag åt andra.

Anonym sa...

Varför denna inställning att överlåta moralpredikningar till andra? Moral är en bra egenskap. Om någon brister i detta och inte förstår bättre varför inte försöka hjälpa till för en bättre värld? På så sätt hade du kunnat undvika att människor som din kompis blir sårade och ledsna. Ett råd i all välmening!

TrickyTricky sa...

Jag avskyr när man lägger det moraliska ansvaret på den tredje parten. Den är faktiskt oftast inte alls den människan som bär skulden. I min värld är det den som sviker som bär sitt ansvar själv. Och ja jag har varit på båda sidorna, eller i alla tre rollerna om man vill säga så. Jag vill påstå att den som oftast vill lägga skuld på som i det här fallet "den andra kvinnan" är en gift eller sambokvinna vars största skräck är att bli bedragen men samtidigt inte vill inse att det i såfall faktiskt är hennes egen man som bär det moraliska ansvaret och att han sannolikt inte blev "lockad i fördärvet" av någon syndfull kvinna utan moral.

Maja sa...

Bra där Tricky. Kunde inte ha sagt det bättre själv.