lördag, januari 03, 2009

En bra dag

Det blev powerwalk. Det blev inhandling av kamera och hörlurar/mick så jag ska kunna prata med älskade liten syster i Valencia. Det blev inget SATS.

Istället blev det Djurgår´n - HV71 på ett fullsatt Hovet. Jag älskar det...ett fullsatt Hovet är så mycket bättre än en fullsatt Glob. När sedan klacken skötte Nationalsångsdetaljen för att det var Järnkaminernas dag var min lycka fullständig.

Jag går igång på vissa grejer. Ni får kalla det vad ni vill, men när en forward lämnar över sin klubba till backen som tappat sin och samtidigt lägger sig ner och täcker skott behöver inte jag mycket mer. När ordinarie keeper skadar sig och tredjekeepern får kliva in och göra debut i Elitserien (för att andrekeepern är på JVM) och håller nollan sista perioden och får pris som bästa lirare är det nästan komplett.

Skulle väl vara att dom inte skulle ha torskat då.. men vafan man kan inte få allt. 1-2 blev det.

Sverige leder just nu med 4-2 mot Slovakien i JVM, det är också lite kul. (Slovakien tar ut målvakten med FYRA minuter kvar och gör 4-3.) Men vad gör det när Sverige gör 5-3! Kul.

Strumporna är fortfarande omaka.

3 kommentarer:

TrickyTricky sa...

Åh Maja nu blev jag ju lite svag jag med, borde inte läsa hockeyinlägg hos dig när jag jobbar hårt på att stålsätta mig just nu.
Intehöraavmigintehöraavmigintehöraavmig....

Maja sa...

Det var ju inte meningen. Kör den där intehöraavmig. Rabbla mantrat bara.

Malin sa...

Nu drar det i hockeytarmen. Du skulle dominera på Bladets sportsidor;-)