torsdag, januari 08, 2009

Han är här nu..

mannen som ska installera min tvättmaskin och tumlare.

Jag har kravlat upp ur sängen efter fyra dagars hellride to flue land! Fortfarande feber, tror att längden på sjukdomen beror på att jag inte kan kurera den med whisky. Tack så djävla mycket min vita månad.

Hur som han är här nu. Han har nitbälte, jättelångt hår och dödskallering. Jag frågade om han ville ha en kopp kaffe. Han tackade förskräckt nej... Vafan trodde han att jag skulle försöka starta någon form av releation.

Dödskallemannen: Oj oj, det blir inte lätt det här... Avloppet måste kompletteras och eldosan här är inte komplett.
Jag: Nähä, men kan du fixa det då? Alltså jag betalar extra bara du fixar.
Dödskallemannen: Nej, man kan liksom göra en hawaikoppling, men det får inte jag göra.
Jag: Jag LOVAR att inte säga nåt, på heder och samvete.
Dödskallemannen: Jag är verkligen ledsen, men jag ska skriva ner vad du behöver komplettera från Claes Ohlsson. Å du jag tar gärna en kopp kaffe om erbjudandet fortfarande finns...

Jag har fan feber och inga rena kläder. Jag är ingen elektriker och absolut ingen röris. Djävla, djävla skitaffär som inte säger vad som ska förberedes.

Nu lägger jag mig igen och tittar på nån kvalitetsTV typ Martha Stewart. (Hon är nog både elektriker, röris och en djävul i sängen!)

5 kommentarer:

Liten syster sa...

Kom att tänka på en historia som vi allid drog när vi var små när jag läste om rörisen och kaffet.
Ingen tvättmaskin - inget kaffe.
Inga armar - inga kakor.
Rätt grym faktiskt!
Och jag är glad att du blev sjuk - nu - och inte sen.
Och förresten om du kan bli arg då är du nog snart frisk! KRAM KRAM

Maja sa...

Den kommer jag ihåg. Det är ju vår humor!

Äter fluepills från Usa som ska jaga bort sjukdomen. Fick inbjudan till den 19:e igår. Hmm smoking. Fasen då är det piff som gäller typ håruppsättning och hela kittet va? Ser ut som ett bombat skithus just nu. (Hört nåt från papsen? Inte jag.) Annat än att han ville jag skulle skicka vigselringen på posten. Känns inte helt bra.

P & K

Liten syster sa...

Smoking. Jag tror att det är samma som det alltid varit. Jag kör utsläppt och klänning. Wild and Crazy! Ifjol var det en kvinna som hade riktig balklänning, uppsatt, handskar..hela kittet du vet. Hon var fel ute kan jag lugnt säga. Jättefin men jättefel. Har för mig att det är ngt med klänning över knäna men min "trasa" ifjol slutade på låren..
Inget från pappsen. Vigselringen på posten..känns sådär. Men du vet att dom skickade världens största diamant på posten? Afrikas stjärna. Numera kronjuvelerna (inte dom)..iof så pratar vi några hundra år sedan!

Maja sa...

Okej skönt. Jag kör svart, tight ovanför knäna.

Afrikas Stjärna jamen dåsa då är det ju safe. Ilar till posten imorgon då. :)

Maja sa...

Jag tänkte inte ha långklänning. Jag kan min vett och etikett :)