söndag, september 30, 2007

Magnus Uggla

Jag har precis mailat till Lars Sundh. Jag känner honom inte, han är formgivare, bl.a gör har Magnus Ugglas omslag.

Jag skrev: "Kom igen Lasse, släpp sargen. Ett vanligt portätt tack. Inga konstigheter."

Magnus bad mig maila, så då mailar jag naturligtvis... Så Magnus, mailat och klart!

Ugglas blogg

Nöjd och glad

Jag har varit Dagny på Kalaskransen idag. Jag gillar att göra mackor, koka kaffe och plocka disk. Gillar att se människor som fikar på söndagarna, de är inte stressade, många är lite halvbakis och äter mycket och länge. Tycker om att vara kring människor som är nöjda och tillfreds. Det tycker jag om, nöjda och glada människor. Det är kanske därför jag ryser av välbehag när jag hör min make vissla.(Det låter sinnessjukt, jag hör det själv.)Men när han visslar vet jag att han är nöjd och glad och det gör mig gott.

Vem är vem?

Martin Pringle - Televinken. Vem är vem? Lika som bär.

lördag, september 29, 2007

Långsamliv

Det lät ju bra, det där med att åka till kontoret. Det blev inte riktigt så. Har legat i sängen hela dagen, ätit ostbågar och korvsmörgåsar och till det har jag druckit nyponsoppa. Tittat ut genom fönstret och bara sett grått våtvarmt omslag. Det är dom här dagarna man egentligen inte vill berätta om för någon. Dom här parentesdagarna, som tyvärr besöker mig då och då. Jag kommer inte ur sängen. Tycker inte om mig själv så mycket dom här dagarna.

Maken å sin sida är så där skitdjävla aktiv. Spelar någon hockycup någonstans och de har gått till final och så ringer han hem och frågar vad det blir till middag. Middag tänker jag, jag kommer ju för fan inte ur sängen.

Ostbågar?

Jobba lite mer och fundera lite mindre...

Idag åker jag in till kontoret en sväng. Försöker få undan lite högar. Fakturera lite och maila lite för att försöka få utställare till vårt arr i mitten av nov.

Imorgon jobbar jag hos SDB som har kort om personal. Jag känner mig lite som Dagny - kom hit och spill..... ååå Dagny fem droppar till. Jag tycker om att jobba hos SDB, göra mackor, koka kaffe, plocka disk. Jag nynnar samtidigt.

Kom dit! Kalaskransen. Stockholms bästa bageri och café!

fredag, september 28, 2007

Vi blir hela

Finns ingen, absolut ingen, som kan förstå. De var inte där. Känner mig så oerhört tacksam att liten syster finns. Hon vet, hon förstår, hon var där. Vi är bra för varandra. Någon gång blir vi hela, vi jobbar som fan. Inte sant liten syster?

Sonen säger, fy fan för att vara ensambarn. Just så, sonen. Ära din syster, hon finns med dig för alltid. I nästan alla fall.

Anders Timell

Anders Timell och MixMegapol gör ofta mina dagar. Idag berättade Anders Timell att han när han var femton år och smygrökte majspipa fylld med Borkom Riff fick stånd. Annorlunda.

torsdag, september 27, 2007

Vi är stora nu

Promenerade från Kungsholmen till Östermalm. Hämtade upp maken vi fortsatte till Krönet på Söder. God mat och ett glas vin. Vi börjar bli stora nu. Vi kan gå ut och äta efter jobbet utan att fråga om vi behövs någonstans. Det känns stort och annorlunda.

Sonen läser och säger i bakgrunden
- Ja, ni skiter i att informera mig. Jag trodde nästan ni krockat med bilen...

Röd tröja

Ok, så var det röd RÖD RÖD tröja imorgon. Glöm inte. Ok? Röd tröja.

onsdag, september 26, 2007

Utvikningstjej

En gång för väldigt länge sedan sa maken

- Maja, du har ju kropp som en utvikningstjej!
- Nämen, tycker du? sa jag
- Ja, om du ställer dig på huvudet. Då rinner häcken ner till brösten och du får de rätta proportionerna.....

Inte konstigt att jag måste gå i terapi.

Magica de häx...

Idag struntade jag i att gå till jobbet. Jag verkligen struntade i det. Har aldrig hänt förut. Jobbat sen jag var 16 år, men idag kände jag enough! Var dock tvungen att fly fältet då Jorek, my man, skulle gå över huset med dammvippa och andra attiraljer. Jag stegade helt enkelt till gymet kl. 8 på morgonen och körde ett intensivpass.
Efter det åkte jag till stan och terapeuten, kändes vuxet. Vi hade en god 45 minuters chatt och 700 kr senare.... Måste nog avsluta det här känner jag.

Efter "terapeutsejouren" åt jag lunch med älskade maken på Östermalmshallen, riktigt trevligt. Mätt och belåten körde jag en dropin hos den fina hårsalongen på Östermalm och ja, de fick ordning på mitt "gröna" hår. Nu ser jag ut som Magica De Häx. Maken har inte sett mig än men jag vet att han kommer att säga

- Men, blev du Maciga de Häx?

tisdag, september 25, 2007

Powerwalk och stjärtont

Ska powerwalka med flygvärdinnan. Skönt. Jag behöver bara lyssna och gå som fan. I like.
Annars lite märkligt körde rygg i lördags och har träningsvärk i stjärten. Maken är skeptisk... säger att jag måste svankat ordentligt när jag var ute i helgen. In his dreams.

söndag, september 23, 2007

Söndagsmiddag och Jonas Gardell

Då har jag skakat av mig gårdagens champagne och styr kosan mot Cirkus och Jonas Gardell. Vi äter middag först, jag och SDB. Söndagsmiddag på stan. I like.

Lurad

Igår var det Ladies night.

Å ja, vi samlar ihop alla djävla kvinnor i globen. Lite champagne och skaldjursplatå. Unga manliga servitörer som gnider sig lite mot dessa svultna kvinnor. Då blir nog kvinnorna nöjda. Sen kör vi en "roliga timmen" show - mer kräver de inte. Dom är så djävla glada bara att få komma ut lite. Ja, så gör vi. Skitbra.

Jag satt bara hela tiden och kände mig dum. Hur fan kunde jag gått på det här.

SDB och jag var tvungna att lämna spektaklet mitt i för att dricka champagne på annat ställe. Då blev det betydligt bättre.

lördag, september 22, 2007

Hur mycket avföring

Och diskussionerna kring frukostbordet. Hur mycket bajsar man under sin livstid? Det måste ju finnas någon formel så mycket in - så mycket ut.

Vi har som ni märker väldigt djupa och andliga diskussioner kring frukostbordet...

Leka lite

När slutade man leka? Igår efter jobbet ringde jag runt, jag vill leka. Alla har något planerat. Man går inte längre ut och leker. När slutade man med det?

Sursnippor på Tures

Tone Tuck och jag på Tures igår. Bredvid oss sitter två, ja vad ska jag kalla dem, sursnippor... från övre skiktet i samhället.
En fyllskalle bestämmer sig för att stanna till vid våra bord. Han störde ingen, dansade lite för sig själv och sjöng. Som sagt han ägnade sig åt sig själv.

Då vänder sig ena snippan till oss och säger som i förtroende:
- Charlotte har gått till baren för att se till att problemet försvinner. Vi vill ju inte ha någon cirkus här, eller hur flickor.

Det är då vi gör det..
Vi tittar på henne och ler och säger ingenting!!!

Ibland tycker jag inte om mig själv.

torsdag, september 20, 2007

Pärlor åt Svin - Magnus Uggla

Jag får för mig saker...

Som att dom ollar min mat på restaurangen på Scheelegatan. Jag har slutat handla där för jag tycker att personalen (läs killarna i köket) ler så förbannat. Jag har alltså dragit slutsatsen (ha ha) att de ollar min mat. Inte fräscht, no more shopping there.

Som att en av massörerna på jobbet inte bara masserar min rygg utan även kör en liten minimassage på sig själv i fickan, samtidigt. Jag menar alla massörer jag varit hos använder två händer på min rygg. Inte denna, han använder bara ena handen på min rygg. Så vad gör han då med den andra, jo just, en egen homemaid massage in his own pocket. Inte fräscht, no more massaging there.

Jag förstår om ni tycker att det är märkligt. Det tycker ju jag med!

Aktiviteter

Fredag: en öl eller två med arbetskamrater
Lördag: Ladies night, köpt superduperdelux med skaldjur och champagne.
Söndag: Gardell, kanske middag innan på krogen mitt emot. Alltid lika gott och trevligt.

Hörde jag någon som sa - du fyller din tillvaro för att slippa känna... Nej, jag tyckte väl det.

onsdag, september 19, 2007

Terapueten

Hos terapueten idag.

Terapueten: Ja, men det här fungerar. Det här förstår jag.
Jag tänker. Är det inte jag som ska förstå. Whos paying who? Känns inte rätt att betala henne 700 spänn i timmen för att HON ska förstå.

Förra gången sa jag.
-Ja, ja det är inte det här vi ska prata om. Det är bara en bisats.
-Nej, nej. Jättebra säger terapeuten jag lär mig massor av det här..

Allvarligt. Är hon inte färdigutbildad? Återigen, jag har ingen lust att betala henne 700 spänn i timmen för att hon ska lära sig.

Så vem ska jag fråga, och vem har alla svaren?

Jag går vidare

Vissa saker tar längre tid än andra och vissa saker kanske man aldrig blir klar med, ens under hela sin livstid. Hur ska man då veta hur det blev och om det vart värt det. Nu blev det krångligt, så jag ruskar lite på mig och går vidare.

Älska med Uggla

Magnus Uggla 28 november. Jag är lycklig. Biljettförsäljaren säger
- Jag har inga platser ihop.
- Nehej
- Eller vänta 4 ihop med skymd sikt. Du kan inte sitta bekvämt och se bra utan du måste typ luta dig fram.
- Så efter ett glas vin eller två är det ok, eller hur?
- Jupp, jupp säger hon.

Perfekt. Några glas vin och jag ska nästan älska med Uggla. I like....
Första skivan jag köpte var Bobo Viking efter det är Uggla en familjemedlem. En kär sådan.

Roger

Och så kom då Rogers obduktionsprotokoll. 0,1 promille. Det är ju ingenting, han skulle ju inte ens åka fast för rattonykterhet. Jag har hela tiden trott att han var dyngrak och att det liksom i spritdimmorna blev så här, men så var det uppenbarligen inte. Han hade bestämt sig. Han ser oss nog, kanske tillsammans med liten mor, sjungandes:

- Sista bussen gick för en timme sen, hela kvällen är vår.......Så kom och dansa, dansa sväva som på moln, strö röda rosor i ditt hår...

Ha det!

tisdag, september 18, 2007

Mina sötisar - your mother from hell is calling...

Ho, ho. Hallååååååå! Det är sååå tyst i mitt hem. Jag trodde aldrig, aldrig att jag skulle sakna barnen på det här viset. När dotter kommer hem från London och när son kommer hem från sitt friluftande ska jag meddela att pronto!!!! no flytta hemifrån. Aldrig. Om jag så ska släpa med dem på hemmet. Så därja nu tror jag dom förstår. Dom blir aldrig av med mig...

Kram på er mina sötisar.

Mats är min kompis nu.

Jag har en sida på MySpace. Ja, ja jag har det, med bild och allt. Det är aldrig någon som skriver till mig och jag skriver inte till någon. Idag var det en som ville bli kompis med mig. Jag blev verkligen skitglad. Mats ville bli kompis. Jag accepterade naturligtvis och gick sen in på Mats sida. Mats hade 1.400 kompisar. Fatta han måsta sitta och klicka på varje människa han ser. Fast jag är ändå glad att Mats ville vara kompis med mig.

Tack Mats och hallo friend.

måndag, september 17, 2007

Sonen

Sonen har rakat huvudet. Jag älskar att smeka hans skalle. Nu vill han pierca sig. Det vill inte jag. Nu vill han tatuera "mamma" över bröstet. Det vill inte jag. Han börjar blir luden på hela kroppen och växer om mig på längden. Nånting som är bra med det ludna är att det är en effektiv väckarklocka att dra i hans baklårshår. Han vaknar alltid då.

Jag älskar verkligen min son som med stormsteg börjar bli man. Jag anar att han funnit sin första kärlek. Hon är mörk och karg precis som hans mor. Lycka till min son.

Svarta Filippa K Niki

Dotter tog med ett par av mina Filippa K till UK. Så jag var ju tvungen att köpa ett par nya.. Faktiskt.. Så nu har jag ett par svarta Niki. Kärlek. Jag sa ju att det blev en bra dag.

Det blev en bra dag

Imorse kom jag av olika anledningar inte till kontoret förrän vid ca 09:30.
Jag kliver in i repan och säger godmorgon.

Det stod tre besökare vid disken, vår receptionist som är i 60-årsåldern tittar upp, ler och säger

- Godmorgon lilla hjärtat!
- Godmorgon min vän, säger jag.

(Tilläggas bör att vi är ca 500 som jobbar i huset)
Besökarna stannar upp, ser förvånade ut och jag känner sån glädje. Jag känner igen det. Liten mor kallade mig ofta "lilla hjärtat".

Det blev en bra dag. Jag behöver som ni hör inte mycket.

Kvarnen är bra!

Och så blev det Kvarnen på lördagen. Lotta, Lotta, Helen, SDB och jag. SDB fick häng på en psykolog.... Inte bra. Men roligt hade vi som alltid. Svårt att hålla ihop bara, vi sprids alla för vinden. Vilket väl å andra sidan visar att vi är självständiga kvinnor. Söndagen blev en form av överlevnad. Förkylningen har mig i ett järngrepp.

Vi firade ena Lottas födelsedag, och meningen var att liten syster och skulle firas men hon har blivit en mogen kvinna som lärt sig säga nej! Yo go sis.... Kärlek till dig.

lördag, september 15, 2007

Tre månader

Nu har vi vinkat av dotter. Hon kommer hem igen 15 december. Jag säger till mig själv att det kommer att gå fort trots att jag vet att jag kommer sakna henne varje vaken stund.

fredag, september 14, 2007

Å den här också...

är riktigt bra.

Originalet regerar

Såg reklamen och tänkte på originalet. Fleetwood Mac regerar.

Varför gör jag så.....

Uppstartmöte inför vår stora dag 2008. Våra future medarrangörer från det stora förlaget hade haft stoooor fest igår och var trötta. Det tuggades tuggummi och dracks vatten i stora lass. Sinsemellen började de kommentera affärsutvecklarens frisyr.. Då säger han
- Då skulle ni se..

Det är då jag bara öppnar käften och släpper ut det. (Jag känner inte den här människan). Jag säger....

- henne jag spenderade natten med. Hennes hår stod verkligen åt alla håll....

Det blev tyst en stund, en lång stund. Sen tog vi kaffe...

torsdag, september 13, 2007

Såja

Bokat å klart. London here we come! Då ska jag krama dotter igen. Hårt och länge.

Tänk vad det vänder snabbt....

Jag ringde sonen när jag stod på Slussen och frågade om han kunde hämta mig vid bussen med sin moppe. Sonen meddelade att det kunde han göra det. Hela bussresan tänkte jag på vilken toppenson jag verkligen har. Nu är jag hemma och jag fick gå från bussen... Nu tycker jag helt plötsligt inte alls lika mycket om honom! Och jag har skoskvav som fan också.

onsdag, september 12, 2007

Och den härHösthelvetet..


Nu är hösthelvetet här. Det är då jag recyclar det här.


Så dags...

På kort tid har tre väldigt nära arbetskamrater slutat. Jag saknar dem riktigt mycket. Trodde inte att jag tyckte om dem så mycket som jag faktiskt gör. Hur var det - så dags att vissla när läppen är borta.......

tisdag, september 11, 2007

Lite snällare mot oss själva

Förbeställt taxin till 06.45. Frukostmöte om Etik. Finns många etiska dilemmor att diskutera.

Förr om åren var jag väldigt svart eller vit. Med åldern (låter som jag är färdig för ättestupan) känner jag att jag inte ska vara så hård mot framför allt mig själv men inte heller mot andra. Alla har sitt skit dras och jag tror de flesta gör så gott de kan.

Det är ju inte så att livet bara kan levas på ett sätt, det enda rätta sättet. Det rätta sättet kan ju vara så olika.

Katten

Om grannens katt dreglandes sätter klorna i mina Filippa K jeans och samtidigt pissar på dem (jag har alltså jeansen på mig). Betyder det att han vill ha mig då?!

måndag, september 10, 2007

Fullinformerad

30 minuter i trappmaskinen sedan 1 timme hatha-yoga tillsammans med flygvärdinnan. En och en halvtimme med flygvärdinnan sedan är man fullinformerad om allt och alla i närområdet. Har lite svårt att förstå hur man orkar, kan och vill veta allt om alla. Jag har fullt upp med att försöka ta hand om mig själv.

Men hur som, trappmaskin och yoga är bra för min kropp.

söndag, september 09, 2007

Ytbärgare

Hur tänker man när man bestämmer sig för att jobba som ytbärgare. Att jobba som ytbärgare måste vara helvetet på jorden så jag undrar verkligen hur man tänker. Ytbärgare är mina verkliga hjältar hoppas dom har 3 miljoner kronor i månaden i lön! They are so worth it!

Sakta mak

Middag med SDB, pappa, make, son med kompis, dotter med V. Trevligt. I halvlek skjutsade pappa in SDB och mig till GH. Ingen galendans och vi blev faktiskt inte utslängda med diskvattnet. Börjar vi bli gamla kanske? Kul men bara sådär lagom.

Idag firar vi bröllopsdag med att äta middag på Restaurang J. Jag ser redan nu fram emot gravad lax med dillstuvad potatis och ett glas kallt vitt vin.

Maken och jag träffades 10 maj 1982. Förlovade oss 8/8 -88 och gifte oss finally 9/9 -99. Vi kan inte säga att vi direkt störtat in i någonting. Allt i sakta mak. Det är som livet är just nu faktiskt. I sakta mak. Kan inte bestämma mig riktigt om det är det jag vill ha eller inte. Måste smaka på det. Sakta mak.

Ibland tycker jag mindre bra om mig själv

Varför känns det kl. 03.00 (i korvkön) helt naturligt att börja diskutera vikten av en sund kosthållning med en man precis beställt två bratwurst och som dessutom har 30 kg övervikt?

lördag, september 08, 2007

Tror vi måste söka hjälp

Precis nu dunkade det till på fönstret och jag ser fjädrar och smet på fönstret. Nedanför ligger en gråsparv och flämtar. Dotter och jag börjar skratta.

Vad är det för fel på oss???

J

Bröllopsdag 9/9 vi ska äta på J. Maken, son, dotter + pojkvän V och jag.
Informerar familjen om planerna vid gårdagens middag.

Sonen: Men då är det ju andra pojkvännen du tar med på J.
Dottern: Och?!
Sonen: Man-eater!

Nykär

Kollegan är nykär i en man som befinner sig i L.A. Kollegan pratar med mannen på Skype HELA TIDEN och får inte vidare värst mycket ur händerna. Kollegan berättar om deras sexliv med inlevelse och liknelser som att hela världen vibrerar, hela jorden skakar. Inser att det var längesen jag var nykär........

Irrosar

Jag har en del hang-ups, saker jag irriterar mig på. Jag har tänkt att när jag blir intervjuad av någon tidning ska jag delge min omgivning detta. Nu har jag insett att chansen att jag får ett mittuppslag i t ex DN inte är direkt överhängande. Min enda mediakontakt skedde när jag var med i tv-programmet "Hur tänker barn" eller vad det nu hette. (Som vi dessutom förlorade mot Ravellibröderna, men det är en annan historia. Jag hävdar bestämt att de fick otillåten hjälp av domaren). Då fick jag naturligtvis inte möjlighet att delge mina irrosar till tittarna.

Så här kommer dom, listade och klara.

Det här irriterar mig!

 • Tidningar där häftningen inte finns eller fyller den funktion de ska göra
 • När man inte får in radiokanalerna ordentligt
 • Personer som smaskar när de äter
 • Personer som taktfast "sparkar" på ens stol vid ex. möten eller konferenser. Varför gör man så?
 • Personer som står väldigt nära när de pratar och inte respekterar "frizonen".
 • Personer som talar för högt.
 • BHar där bygeln petar in som en djävla machete
 • Olika ljudlägen mellan TVkanalerna
 • Ja som ni märker har jag har inte så stora problem i livet.

  fredag, september 07, 2007

  Så skönt

  Så - äntligen hemma!

  Att vinka av deltagarna, få applåder för väl genomfört arr, att kunna säga - fan vad bra det blev är skönt. Det kunde vi göra. Kollegan och jag.

  Ordförande säger: Vad skulle vi göra utan er?
  Jag svarar: Antagligen skaffa några andra.

  Hon ser brydd ut.

  Min kära flygvärdinna

  Jag messar flygvärdinnan:
  - Kan inte prata nu. Är på studiebesök på Stora Enso.
  Hon svarar:
  - Är Enso en italienare med stor?

  torsdag, september 06, 2007

  Inte bra

  Ila, ila, spring, spring på studiebesök och guidade stadsvandringar i världsarvet i Falun. Och deon ligger på kontoret i Sthlm. Inte bra!

  På resa i Falun

  Om jag blir minsta gnällig vid 55. SKJUT MIG DÅ! LOVA!

  Allvarligt, ingen av damerna ville ligga i översängen. Å jag kunde tyvärr inte skjuta någon av dem! Inte heller gå på på flaskan....

  tisdag, september 04, 2007

  Sensommar eller inte...

  Arrar ett möte i Falun. Sensommar kallar vi det.

  Igår haglade det, kanske ska vi ändra mötestema till Förvinter. I vilket fall ser jag inte så mycket fram emot att vara på Vikingagille i snöglopp. Men, men det kanske vänder och då kanske det är skitmysigt och sitta på en stock och dricka mjöd eller vad det nu var Vikingarna drack. Men vänta – jag har ju vit månad. Inget mjöd åt Maja alltså och inte heller något smuttande ur de 10 dunkar vin jag handlat för att alla ska bli sådär skitglada. Låter ju jätteroligt det här…….

  måndag, september 03, 2007

  Problem???

  Idag var det en kvinna som ringde in till Radiohäxan på MixMegapol. Hon hade ett problem. Hennes man och fyra barn var i Kalmar och hon själv i Stockholm med ett jobb som hon stortrivdes med.

  Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte se något problem!!!
  I veckorna superroligt jobb, på helgerna man och barn. Herregud Kvinna - Du har vunnit högsta vinsten!

  Oooops

  Besöker Desperat? verkligen inte. hon refererar till en sida hon varit inne på där hon fick använda sina mörka solglasögon.... Klart jag måste gå in där, klart att dotters pojkvän V 19 år, precis i det ögonblicket kommer in i rummet.

  Det finns händelser och ögonblick som liksom aldrig går att förklara. Jag skrattar fortfarande, det gör nog inte dotters pojkvän V.

  söndag, september 02, 2007

  Flygvärdinnan

  Ska iväg till gymet med flygvärdinnan (luftmadrassen) som en roligt middagsgäst kallade henne på en middag förra veckan. Tilläggas skall att den roliga middagsgästens fru också är luftmadrass.

  Hur som vi ska till gymet. Flygvärdinnan ringer och meddelar att hennes, som hon uttrycker det, fucking husband kräver att få följa med!
  Det är väl okej säger jag.

  - Jag är så djävla trött på honom så att jag kan spy, meddelar flygvärdinnan. Och så djävla arg så det nog blir styckmord innan kvällningen.

  Jag ska kolla DN imorgon. "Flygvärdinna gick bärsärk.... eller nå´t"

  Matsäck

  Maken ringer från sonens hockeymatch.

  - Jag är sen, kan du göra kaffe och smörgåsar som jag kan hämta upp hemma och ha när jag jobbar?

  När jag brygger en termos kaffe och brer 4 smörgåsar med ost, skinka och tomat känner jag för första gången på länge harmoni. Det kändes ovant.

  lördag, september 01, 2007

  Pappa goes nätdejting

  Jag: Hur går det med nätdejtingen?
  Pappa: Hon var stor! Hon hade ingen BH.
  Jag: Hade hon ingen BH?
  Pappa: Nej, ingen BH. Det var två djävla fallskärmar där fram!!!

  Folke

  För väldigt länge sen, typ i ett annat liv, jobbade jag på ICA Östermalm. Där var det en man som handlade varje dag, Folke hette han, han betalade alltid i min kassa. 1 lättöl, ett litet paket Marikex och en burk sardiner köpte Folke varje dag. Folke kallade mig alltid för "Vackra Maja". Folke berättade att de enda han pratade med var tjejen på systemet, killen i tobaksaffären där han lämnade in tipset och jag. Folke kom in i butiken varje dag.

  En dag utblev han, jag kände mig faktiskt lite orolig och undrade var han var. Nästa dag var Folke tillbaka. Jag frågade honom vart han varit, hade han kanske rest bort över dagen? Folke tittade undrande på mig och sa.

  - Jag tvättade min skjorta, hur skulle det se ut om jag gick ut i bar överkropp.....

  Din lilla tjuv!

  Police-konserten var urbra. Förbandet också urbra. Någon sa att det Stings son.

  Enda smolket var att jag blev av med mobiltelefonen. Stolsgrannen hade väst, fläta i skägget och pratade bred skånska.

  - Du flätskägget! Telefonen är spärrad så du kan ju försöka ringa, din djävla tönt! Och hur fan kan man köpa neonblinkljus på en konsert när man är i din ålder? Du är så fel ute.

  En timme och åtta minuter...

  var allt det tog. Sen var alla biljetter till Bruce Springsteen slut. Maken vid en dator jag vid den andra samtidigt i telefonkö till ticnet och inte en enda plåt!

  Förra gången han var här hotade jag min lokala tobakshandlare så jag fick en av hans tio biljett. Resten fick hans syrianska polare. En biljett bakom scenen. Jag blev sjuk så maken fick gå istället.

  - Bästa i livet, sa han när han kom hem.

  Och nu fick vi inte en enda biljett. Suger faktiskt hästballe.