söndag, december 30, 2007

Eldsjälar

Tittat på Galan för eldsjälar. (Tror det var sista gången Agneta Sjödin fick göra något så här stort...) Eller någonting över huvudtaget - makens kommentar. Efter röstning vann Eldsjälen som två ggr i veckan är på sin bowling för "muppar". Här kommer jag och maken in på en diskussion om man kan kalla utvecklingsstörda för "muppar". Jag hävdar bestämt att jag gör det av kärlek, jag älskar "mupparna". Maken är tveksam, men säger att om alla förstår att det är med kärlek så är det ok.

Tillbaks till ämnet.

Kvinnan vann efter att folket fått telefonrösta. När resultatet presenteras säger Maria - vår karga vän - Nu får soc. djävligt höga telefonräkningar......

3 kommentarer:

TrickyTricky sa...

Från en som var på plats så skulle jag vilja säga att det borde vara sista gången producenten fick producera minsta lilla skitprogram eller var det bara för oss i Globen som allt var jätteluddigt och svårt att uppfatta ?

Maja sa...

Det var luddigt men framför allt tyckte jag Agneta Sjödin var en katastrof läsandes innantill hela tiden. Hon kunde inte fånga en enda boll/kommentar på studs om det inte fanns i hennes manus. Jihde var som vanligt grym!

Gott Nytt År och Ha det så kul på Berns! :)

Anonym sa...

Gott Nytt År Maja=)

Kram//Sabina