lördag, april 07, 2007

Superduperbästisen

Det gick bra. 15 nära på påskbrunsch. Alla blev mätta. Inga djupa diskussioner. När jag tänker efter är det kanske det som är felet. Vi diskuterar aldrig någonting. Känslor, tillstånd eller nå´t. Vi bara är och äter och är artiga och trevliga. Inga direkta happenings. Fast skönt ändå om man inte är riktigt redo att börja gräva. Snart kanske..

Pratade med superduperbästisen som ska dejta Johan från Hemmesta. Efter många om och men? Hur svårt är det och hur allvarligt ska man ta livet? Inte alls allvarligt efter mitt sätt att se det. Lev nu för imorgon kan det vara alldeles för sent. You go girl! Skottpeng på Johan om han gör dig minsta illa..... Vi är många som plockar fram vår Luger..... Vi är många som tycker om Superduperbästisen.

Som Helen sa, man är tvungen att skjuta Superduperbästisen om man ska få sig nå´t på Dippan....

Kramar om dig hårt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så superdupertrevligt igår! STORT TACK! Slipper gärna diskussioner..Hade varit en höjdare om superduperkompisen och MysMary hade varit med..Vi kanske ska starta en påsktradition..istället för brända bönor på julbordet? Alla j.r firar midsommar, jul, nyår, haloween, födelsedagar hårt. Påsken blir VÅR helg. Vi firar att äggen finns, att solen lyser och att vi har varandra. Det är inte så bara..som du sa till liten mor. Jag vill, Om jag får bestämma, fast jag är liten. Vi kan väl köra in flera soloartister så har vi fortsättning-följer-diskussioner på kvällen när PRO gjort sitt??
Tycker ändå att det hettade till när du stack in ordet pung i svärfars historia om..ja, vad det nu va..Vad sägs??
Tjing liten syster

Anonym sa...

Du har så rätt! Så gör vi. Fr o m nästa påsk kör vi så. Ordinarie påskfirande med PRO och hela köret. Sen drar vi in resten.

Å det är nog bra att vi inte har diskussioner. Försökte bara vara lite intellektuell och jag som är djup som ett askfat lyckas inte så ofta med det.
Kramar och looking forward to our new easter tradition!

Maja