fredag, oktober 24, 2008

En bra avslutning på veckan

Igår bjöd chefen på Gondolen. Vår grupp har gjort ett djävla bra jobb faktiskt. Så Gondolen it was. Avsmakningsmeny med tillhörande dryck. Vit månad up my ass...
Champagne, fyra olika vita viner, två röda och avslutningsvis ett dessertvin to die for! Äta fantastisk mat med tillhörande dryck med urtrevliga kollegor i fyra timmar gillar jag!

Lika allert var jag inte imorse när jag skulle till min karriärcoach. Han var entusiastisk och jag kände att jag måste göra honom glad genom att säga att jag gjort en massa saker som jag kanske inte gjort, men nästan, eller jag hade tänkt, eller jag ska göra.. hmm. Ja ja. Vem lurar jag?

Fortsatte med möten på stan dag. Kollade några konferenslokaler och vi hade ett litet uppstart/uppföljningsmöte kring vårt superduperprojekt 2009. Formerna börjar sätta sig. Vi lyssnade under stor tystnad på ett operainslag som gjorde att jag fick ståpäls. Riktigt grymt. Blir nog effektfullt. Sen lunch mol allena, det blev min absoluta favorit, lax och dillstuvad potatis. Då för en stund tänkte jag kanske ett glas vitt vin till?! Men naturligtvis blev det ramlösa.

Nu är jag hemma och laddar för att måla några kvm i min "våning".

Imorgon Loveboat.. Känner mig sådär laddad. Kanske blir jättekul...

3 kommentarer:

TrickyTricky sa...

Klart Loveboat blir kul... det är ju för sjutton utsålt.
Kan inte bli fel.

Raggoparden sa...

Mm..gondolen! Då kan du kanske stå ut med kontorslandskapet t jul iaf?

Och jag vill också måla! Vi måste flytta in först och måla sen, puh!
Nu är det hiskligt blankvittmönstrat, och en elva meter lång hall i gulrandigt!

Anonym sa...

...skulle alltså ha föreslagit Gondolen för Skrot-Nina...Vi började med NK:s champagnebar och avslutade med en kaffe på centralstation. Hyfsade kontraster men perfekta spot-platser!
"Liten syster"