fredag, november 30, 2007

Jag är världens bästa mamma!

Coppat rakt av från dotters blogg, så bra för mitt ego....

"Pratade med familjen igår!
Alltid lika skönt!

Mamma: Men klä dig varmt så att du inte blir förkyld
Jag: ??? (Förvånad)
Mamma: Näe men vad säger jag?? Där lät jag jättemammig
Jag. Ja.. Jag blev lite paff
Mamma: Jag hörde hur det lät. jag tar tillbaka det där glöm det! så där brukar jag ju aldrig säga!

Mamma är som hon alltid har varit! världens bästa mamma!

Vi ses om tre veckor!"

torsdag, november 29, 2007

Problem...

Maken: Hur går det
Sonen: Åt helvete. Jag kan inte ladda ner WOW.
Maken: Skit i det då, börja porrsurfa istället.....
Ok, det är min födelsedag. Jag har fått sms, brev från älskade dotter i London, blommor och telefonsamtal. Två sms säger "snyggaste 44-åringen i Nacka" (obs från kvinnor!) jag tänker kanske skulle vara bättre med "smartaste". Well, you can´t have it all, can you?

Jag har faktiskt vunnit över Adam i MixMegapol ett par gånger på tal om smart (vunnit när jag sitter i bilen och inte ringer ing alltså) . Gillar nya låten som Uggla spelat in åt Adam.

Jag fyller 44, är snart på andra sidan mitt i livet och ändå njuter jag. Kinkigt att jag måste hålla på att färga håret så att jag täcker det gråa, annars tycker jag att livet är stenkul. Faktiskt.

Livet rullar på...

Måndags: Yoga för positivt tänkande på Hälsans Hus
Tisdag: Bokklubb, Berlinerpopplarna (skitbok) hummersoppa och en djävla massa vitt vin.
Onsdag: Uggla på Södra Teatern. Magiskt, fantastiskt att den mannen faktiskt varit i mitt liv sedan 1975. Bobo Viking I love. Å när "Jerry" var populär dejtade jag Jerry Lindgren som jobbade på AO-sport i Farsta. Jerry hade en blå amazon som vi hånglade vilt i. Jag var 15 år och kär i Jerry. Nu är jag 44 och Jerry är numera död. Så kan det gå.
Torsdag: Födelsedag. Möte med Miljö- och Jordbruksutskottet. Take away middag hade mannen med sig hem. Tillsammans med biljetter till Magnus Betner. Biljetterna är till på måndag den 3:e och maken meddelar att han nog inte kan hänga med. Nå´n annan som har lust? Hör av er. Magnus Betner är otroligt bra. Min typ av man.

söndag, november 25, 2007

En bra helg...

Så gjorde Denzel min kväll. Gå och se American Gangster, skitbra. Men lyssna försök inte med Denzel, han är min. Gillar chokladpralinerna....
Åt middag i Sickla innan bland fågelkvitter och fjärilar, lite regnskogsvarning. Julkryddad halloomi är att rekommendera. Vi lyckades få i oss en Irish också fast den inte fanns på menyn. Kanske därför filmen var så djävla bra.

Tillbringat dagen med grannens katt, vi båda nakna i sängen. Han är mysig grannens katt.

Nu ska jag träna sedan kommer Robert till oss på middag. Jag har redan flaggat att det blir burksoppa, det brukar bli ok tillsammans med en flarra rött, gott bröd och en just ost. Bra sätt att sätta punkt för en bra helg.

Ser fram emot en ny vecka där bl.a en tvåtimmars audiens hos Miljö- och Jordbruksutskottet ska fyllas. Vad ska vi prata om??!! Lite ont-i-magen varning.

lördag, november 24, 2007

Lördagen bli bra

Ska powerwalka till gymet i solen för att sedan köra ett grymt stjärtpass. Sedan hem och läsa lite Berlinerpopplarna. Efter det middag hos systrarna Voltaire följt av biobesök American Gangster (mina ögon ska vila på Denzel Washington, dom gillar det, ögonen alltså och att vila på Denzel) Det här blir en bra lördag.

Sonen på Gotland och lirar två hockeymatcher. Dottern fortfarande i Leighton Buzzet.
Dom är nästan vuxna nu och jag börjar bli stor jag med.

Inte mer idol.

Då får man sluta titta på idol då. Ja, jag erkänner jag tittar och tycker att det är bra. Förutom dansbandssångaren från Skåne är alla helt fantastiska. Efter gårdagens fiasko när den givna vinnaren åkte ur för att juryn eldat upp halva bondsverige så till den grad att de ringde sönder varenda ledning för att ge röster till rödtoppen ser jag mig dock tvungen att göra något annat på fredagkvällarna. Sorgligt att en massa halvfulla bönder ska avgöra det här. Ja, då var det sagt.

tisdag, november 20, 2007

Lycka

Men vänta vilket sjöslag, sa Helene. Hur kunde det bli så, vi drack ju inte så mycket.
Jag kände allt är ju relativt, 7 flaskor vin, 2 flaskor glögg och Irishcoffe (innan vi gick ut) sedan på East 2 flaskor champagne och sedan var det oräkneliga caprigna. Så mycket, jag vet inte, men vi var fem (5) personer. Flickor, vi kan dricka.... och kul har vi också... men mycket blev det. East, Undicci och Solidaritet blev det och vi var halvsnygga hela tiden och jag har lyckats få Miljöminister Andreas Carlgren till ett frukostmöte i januari. Mycket mer behöver inte jag för att bli lycklig..

onsdag, november 14, 2007

Tandvård

Kallt som fan på Gullmarsperrongen. Får sittplats på tunnelbanan (liten seger). Det kommer in en man och slår sig ner bredvid mig, han börjar leta i portföljen och tar upp en tandtrådsförpackning. Jag tänker inte kan han väl flossa här och nu. Det kan han, han sliter upp paketet och börjar tandtråda sin käft ca 15 cm från mig. Där går fan gränsen, jag var naturligtvis tvungen att byta plats. Jag undrar fortfarande hur fan han tänkte, när började han tycka att det var ok att flossa på tunnelbana, snart kanske han topsar och klipper tånaglarna också....

tisdag, november 13, 2007

Växtvärk

Sonen meddelar att han, som han säger, har ont i penis. Han avslutar med att fråga om det kan vara växtvärk?

Jag tänker: you wish!

måndag, november 12, 2007

Lätt

Nationalteatern som vanligt grymma! Och ikväll är det Fotbollsgalan.
Ja jag sa ju det, jag är lätt att göra lycklig.

söndag, november 11, 2007

Nationalteatern

Ikväll ska maken, Robert och jag se Nationalteatern på Debaser. Jag är en lycklig kvinna. Några öl och Nationalteatern är allt jag behöver för att mitt liv ska vara fulländat. Jag säger ju det, jag är en väldigt okomplicerad kvinna som är lätt att tillfredsställa. Alla mäns dröm med andra ord...

lördag, november 10, 2007

Solstorm - big no no!

Precis sett Solstorm med Persbrandt och Izabella Scorupco. Hon är grymt vacker enda behållningen från filmen som förövrigt sög fett! Se den inte.

Snöhelvetet

Det är snö ute och det gör ju inte livet lättare!

torsdag, november 08, 2007

Face-fylla

Fråga mig. Jag är vän med högsta chefen från Göteborg. Kändes jättebra på fredagkvällen. Inte lika bra måndag morgon när han accepterade min friendrequest men nu är vi kompisar, chefen och jag. Känns jättebra när jag får värsta porrfilmerna av MysMary..... att chefen från Göteborg också kan se dem.

Vi är med katt

Grannens katt har flyttat in här. Vi serverar dock ingen mat och han har ingen låda. Det löser grannens katt genom att äta "hemma" och skita i vårt badkar. Det är en smart katt.... Vi kallar honom Katten. Ingen vet vad han heter.

Lägereldens frånvaro

Maken kommer upp på övervåningen tar gitarren och säger
- Tror du jag kan lira Hotel California?

Frågan behöver inte ställas, jag vet att han INTE kan det. Maken spelade Fjäril vingad en gång för 35 år sedan.

Nu föreslår han för sonen att vi ska sjunga och spela och sitta runt lägerelden. Sonen går in och duschar och jag undrar vafan lägerelden är!?

Allt går i cykler

Träffar min kompis M, M är 21 år äldre än jag. Vi har tidigare jobbat ihop under många år. Nu märker jag att M inte är helt nöjd med tillvaron, vi äter lunch och M börjar gråta när jag frågar hur det egentligen står till. M förklarar hur hon känner. Det är då jag inser hon är i samma fas som jag, bara ett varv till liksom. Hennes barnbarn är lika gamla som mina barn. Vi pratar länge och när vi skiljs säger hon,
- Jag är så glad att du finns!
Och jag är så glad att M finns, skillnaden var att jag inte sa det.

söndag, november 04, 2007

Fritidsintressen

SDB ringde och skratta.
- Vet du vad han frågade?
- Nej.
- Vad har du för fritidsintressen? Fritidsintressen... Jag upplyste honom om att jag var en ensamstående mamma utan någon som helst avlastning. Barnen 24/7. Driver ett eget företag med 7 anställda där jag börjar kl. 05.00 varje morgon även helgerna. Jag frågade honom om han tyckte jag skulle sluta sova! Fritidsintressen....

SDB har det lite stimmigt i livet.

Pappa goes abroad

Så har pappa flyttat till Mallorca. Han köpte en gul cab och susade iväg. Vi får icke glömma codrivern han tog med sig, Ann-Britt. De skulle stanna två dagar i Paris och mysa som pappa uttryckte sig. Mysa.... vill inte höra, men jag är oerhört glad för hans skull. You go dad! Åk nu ner och ta spanjorskorna med storm. (Ann-Britt åker hem nästan direkt, så pappa kommer att ha gott om tid att leka charmör där nere.)

lördag, november 03, 2007

6 nov

Vi dricker vin när syster blir inbjuden till Allt för byn. Jag säger jag vill! Så nu ska vi gå den 6 nov. Ska bli kul.

Sparlåga

Ibland går det liksom på sparlåga, livet. Det känns som det gör det nu, går på sparlåga. Frågan är om det är ett permanent stadie eller om det är en fas. Hur ska man veta det?

torsdag, november 01, 2007

Glad och trevlig

Fick utnämningen "månadens medarbetare" med motiveringen så glad och trevlig och sprider glädje i korridoren... och jobbar på mitt sitt projekt. Jag vet inte. Känner mig inte så djävla glad och glädjespridare, men vilken duktig skådis jag måste vara. Kanske ska söka in på Dramaten. Finns nog en himla massa roller för en medelålders amatör.