lördag, april 19, 2008

Fortsätter bra

Bröst, rygg, triceps på Sats. Räksallad i Sickla tillsammans med superduperbästisen. Då gör det inget att solen gått i moln.

Det här blir en bra dag

Fantastisk morgon. Ugglas nya singel på repeat 24 timmar samma sak. Gillar. Har biljetter till skansen i sommar när han ska spela där. Yipee. Biljetter även till Springsteen. Blir en bra sommar.

Sonen har tre kompisar som sover över. En kille och två tjejer. Eller kvinnor som sonen kallar dom...Han börjar bli stor. Hans "kvinna" är en riktig skönhet (hennes mamma är polis vilket ju inte gör saken sämre...)

Det blev också en bra avslutning på fredagen. Liten syster hämtade på jobbet och vi åt sushi till middag. Tog sedan ett glas vin på J. Sonen hämtade mig på sin moppe. Det är lite kärlek...

onsdag, april 16, 2008

Sonen och jag

Dotter är på Golfläger på Gotland. Sonen är hemma, vi är i tvättstugan tillsammans. Det känns som jag är med i en tecknad film...

- Äh vafan, tvätten är inte torr än..
- Men du tar ju ur tvätten ur centrifugen, vad trodde du?
- Ja men du sa ju att man liksom tog bort sista vattnet ur kläderna med centrifugen....

Nu sitter vi i soffan...
- Idag på teckningen satte jag fast 26 tuschpennor i Teos hår medans jag väntade på att min målning skulle torka. Syntes inte ett skit framifrån men bakifrån såg man alla 26. Surrealistisk, det var det vi målade...

Fortfarande i soffan...
- Jag är bajsnödig. Riktigt bajsnödig.. men jag väntar lite det blir liksom skönare då...

Hur blev det så?

Men allvarligt… gå hem tidigare när man har snorfullt för att tvätta i tvättstugan. Och dessutom tvingas tacka nej till den supertrevliga bokklubben. Hur blev det så här??

söndag, april 13, 2008

En lördag att minnas...

Lördagen startade i lugnt tempo. Far, liten syster och jag bestämde att vi skulle promenera på Djurgården. Sagt och gjort vi begav oss till stan, letade parkeringsplats i säkert tjugominuter. Pappa bestämde sig för att parkera i Sheratongaraget. Där i hissen upp frös vår promenad inne. Upp till lobbybaren och kallt vitt vin. Far berättar då att han har fått prostatacancer och att det nog är metastaser ute i kroppen. Om tre veckor ska de göra skelettröntgen för att se om det har spridit sig dit...
Han säger att det är ingen idé att oroa sig innan alla prov är tagna...

Så det gjorde vi inte. Vi fortsatte till Victoria där vi åt en underbar biff Rydbergmiddag. Därefter Riché för att avsluta kvällen på Skybaren på RoyalViking. Där lyckades pappa, liten syster och jag faktiskt få igång de flesta. Att sedan SkrotNina med sina skrotkompisar anslöt gjorde inte kvällen sämre.

Fantastiskt att parta med sin pappa som dessutom numera är helnykterist. Idag åkte han hem till Palma igen.

Men det var någon som sa att livet är rättvist... kvalificerat skitsnack. Rättvist my ass..
Fredagen avslutades med AW på Riche med nyfunna vännen från förr. Träffade hennes 21 år yngre pojkvän, riktigt trevlig. Sprang också på en riktigt gammal vän som drack champagne.. Jag frågade vad hon firade. Hon berättade att hon jobbat sin sista dag på jobbet och nu skulle vara hemma och bli försöjd av sin min man. Jag lyckönskade henne och hon sa

- Livet är rättvist, det är min tur nu...

fredag, april 11, 2008

En bra fredag.

Taxin framkörd 06.30. Arrar ett frukostmöte om mutor med en kammaråklagare från Stockholm. Så här ska varje morgon vara. Sol och pigg.

Vad gäller mutor fick jag lära mig att i princip allt är bestickning eller mutor.
Visst ni att bestickning är när man ger och muta är handlingen när man tar emot.

Annars är det hektiskt på jobbet med en massa möten. Försöker få till ett möte till Kiruna men har svårt att övertyga SJ i det förträffliga att hänga på en extra vagn på tåget. Det går om man betalar 100.000 (har jag ingen lust att göra…) Så himla dyrt borde det inte vara tycker jag.

Ser fram emot lite after work på Riché. Imorgon äter jag middag med pappa som tagit sig hit från Palma och liten syster.

tisdag, april 08, 2008

CRAFT

Fick genom svågern reda på vad det är jag lider av

CRAFT (Can´t remember a fucking thing).....

Miljöbov...

Vi firar makens födelsedag på Restaurang J. Han får en bok av sonen ”100 sätt att rädda världen” av Johan Tell.
- Grattis din miljöbov, säger sonen.

Vi ska beställa, sonen tar hamburgaren as always. Dotter och jag bestämmer oss för fiskgrytan den innehåller dessvärre jätteräkor. Efter ett kort samtal med servitrisen där mangroveträskens framtid diskuterades bestämdes att vi kunde få fiskgrytan utan jätteräkor.

Maken bestämmer sig också för fisksoppan, han vill dock ha sina jätteräkor. Då frågar servitrisen – Du kanske vill ha deras jätteräkor också.
- Ja ja men säger han. Och skiner upp.
Det är då vi förstår hur klockren sonens present är….

lördag, april 05, 2008

Jag är kär...

Jaha, så är man tvungen att bli lite kär i Brolle dåra.. Kärlek...

fredag, april 04, 2008

Födelsedagar

Igår gick jag och barnen upp kvart över fem för att åka till Maken och gratulera honom. Grannens katt hängde också med på ett hörn och knökade upp sig i sängen med oss andra..

Imorse kom maken tassande hem till oss och knackade på dörren kl. 07.00 sen sjöng vi för dotter som fyller taddaaaa 18 år idag.

Qliniqueparfym, golfprylar in mass, 10 körlektioner och sonen hade köpt ringar och halsband på Guldfynd supersöta.

Ikväll har hon kompisarna hemma hos maken, Tacos och Cheesecake (som hon naturligtvis bakat själv). Efter det drar hon, som hon uttrycker det, ut på krogen.

Från och med nu får man skärpa upp sig rejält när man är ute på stan, riskerar ju att parta på samma ställe som dotter... Tror inte hon tycker det är sådär skitkul.

Ikväll vill maken gå på bio då han av förklarliga skäl inte har någonstans att ta vägen, så det ska vi göra.