måndag, augusti 24, 2009

Helt kört

Jag har såna där tankar...ja ni vet. Typ man går inte på A-brunnar, man måste gå på gatstenarna utan att nudda strecken. Ja såna där tankar att man måste hinna till lyktstolpen före bussen när man klivit av den. Ja såna där tankar... Inget jag störs av alls och det var mer när jag var liten.

Nu fick jag en sån där... nästa som hör av sig på min telefon ska jag dela resten av livet med. Jag vet...crazy. Så vem hörde då av sig? Pappa... Pappa som ringer mig två ggr per år ungefär. Detta mina vänner var riktigt nedslående. Ja för att inte säga helt kört.

4 kommentarer:

Raggoparden sa...

ahh..där klarade du dej på håret från min en-månad-utan-uppdaterings-radering! DET hade ju varit trist! :)
Meh, "den första som ringer på min telefon"? Lite fegt juh..den första du får syn på på morgonen? Den som sätter sej på sätet bakom dej på bussen? Eller rent av buuschauffören?
Lite mer sport ju ;)

Maja sa...

Jaha du tänker så... Okej åker till Göteborg imorgon. Den första göteborgaren som tilltalar mig. Ska bli intressant. Återkommer.

Å vilken tur att jag får vara kvar. :)

Raggoparden sa...

Ser fram emot rapport!! :)

Maja sa...

Rapport... 0. Kom till Göteborg och den första göteborgaren jag pratade med var mannen på Bussbolaget som jag var tvungen att ringa för att min grupp på 30 personer stod förvirrade utan någon buss. På rösten lät det som han var mellan 90 och döden.

Resten av resan blev bättre. Gruppen på mellan 25-65år stod i ring och dansade galendans till 800-grader. Tänk vad lite vin och spotify kan göra. :)