tisdag, januari 18, 2011

Jaaa äntligen.

Så då blir det så att jag mellanlandar på en fashionabel adress på Östermalm. En trea på 80 kvm. Så då bockar jag av det på todo-listan för 2011.

Visst är tacksam och ödmjuk men jag tycker faktiskt att jag är värd mitt flow.

söndag, januari 16, 2011

Dagens skratt

Dagens skratt: Du kommer bara fett ångra att du inte hade ryska posten med mig och att vi gjorde en långtradare!

Jag är bra - har du tid och pengar så....

Tisdag: BodyPump
Fredag: Spinning
Lördag: 3 timmar pw
Söndag: Gympass

2011 börjar bra. Nya jobbet är fortfarande roligt. (Gått två veckor så utvärdering is yet to come)
Lägenhetsinköp/hyr är inte klart. Jag traskar sthlms gator i hopp om att någon liten pärla ska passa min plånbok, men jag känner ingen panik. Träning och mat är under kontroll. Fortfarande vit månad vilket gör att jag får mer energi. Ja tror faktiskt att jag börjar tycka om mig själv. Ja, fan, jag är inte så tokig egentligen. Ganska hygglig och trevlig om ni frågar mig.

Nu på med mina älskade gummistövlar och raggsockor för att traska runt sthlm. Raggsockorna fick jag i julklapp. Jag älskar dom.

tisdag, januari 11, 2011

Äntligen!

Nu äntligen har jag pratat med älskade dottern. Vi grät floder på Arlanda i söndags morse. Nu är hon framme vid sin destination som är tänkt att vara i fyra år men hon kommer hem i maj för sommarlov. Det håller mig uppe. :) Jag letar resor...å hoppas jag kan hälsa på.

Glapp i ekonomin

Det har blivit nå´t glapp i ekonomin, den privata alltså. Fick lämna tillbaka maten igår på konsum. Å då mina vänner hade jag bara plockat åt mig varor för 77 kr. Nu har jag dock letat fram lite casher från diverse väskor, 200 pix som ska räcka till 25:e. Känns så himla moget. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag inte har något kreditkort. Inte min grej. Cash is king hörde jag någon säga. Å jaaa det är gott med kikärtor.

Så bra

Jag bara älskar mig själv när jag kl 06.30 kör PowerPump på SATS. Jag och alla 25-åringar.

söndag, januari 09, 2011

Ensam

Jag ska köpa/hyra lägenhet. Jag är i hemnet-träsket och trampar. Jag går själv på visningarna och känner mig bara ensam. Alla andra är par eller mor/dotter eller kompis eller vafan dom nu har för relation. Jag är själv och det suger. Som lök på laxen så är alla för små och för dyra. Känns ju djävligt moget att som snart 50-åring flytta in i en tvåa...

Men imorgon bitti trippar jag iväg till mitt nya jobb som ligger mitt i smeten. :) Å jag ska till gymet och generera en ny kropp, jag flossar även som en dåre. Det där med att älska mer och leka mer is yet to be om jag säger så.

lördag, januari 08, 2011

Olika, väldigt olika

Jag: Jag hamnade på en "spontankonsert" med Marie Bergman, Py Bäckman och Lasse Lindbom. Så himla bra i vardagen.
Han: Med all respekt alltså, men vilka är det? Aldrig hört namnen.
Jag: Men du vet, Dan Hylander, Raj Montana band...Py Bäckman, Stad i ljus...
Han: Ingen aning faktiskt. Allvarligt hur gammal är du egentligen?

Det är då det slår mig att mitt umgänge är väldigt blandat och det är oftast, inte alltid, väldigt berikande.

onsdag, januari 05, 2011

Blir lite trött

Såg att en kompis blivit tillsammans med en kvinna som är yogainstruktör. Yogainstruktör, skitsnygg, egen rörelse, helnykterist och framgångsrik. Å jag blir provocerad. Vafan är det för fel på mig som tänker så?! Ja menar grattis och allt borde väl vara den rätta känslan. (Var på föreläsning om avund och andra obekväma känslor... hjälpte tydligen inte) -sade den halvfeta otränade snart 50-åriga kvinnan.

måndag, januari 03, 2011

Jag har fått

en IPhone 4. Å nu har sonen lagt in en bild på mig i BH som bakgrundsbild. Skitbra på nya officet.

Listan

Jag börjar försöka bocka av listan inför 2011. Går sådär, inte flossat... utan tappat en plombdjävel till istället. (Kollar tandläkarkliniken i Marieberg som som söver men blir lite snål!)

Bytt jobb - check. Jag jobbar såååå mitt i city och det passar mig urbra. Känns nästan som jag skulle kunna skotta skit bara jag får jobba mitt i city. Vilket jag naturligtvis inte gör. Jag har gudbevars lite självbevarelsedrift och ett ganska kul jobb.

söndag, januari 02, 2011

2011 kom an

Kom an bara 2011! 2011 har alla förutsättningar att bräcka 2010 som blev ett djävla skitår.

2011 ska jag:
byta jobb
byta bostad
byta kroppsstorlek
älska mer
skratta mer
leva mer
leka mer
flossa oftare
köpa mer begagnat
äta fler matlådor
köra mer bil
oftare gå i trapporna
bli modigare
sluta behaga


Ja ni ser. Inte mycket som behöver ändras i mitt liv...