söndag, september 13, 2009

Torrdocka

Vaknade redan kl. sju. Nu har jag druckit kaffe, läst DN, fb, bloggar och kört en maskin tvätt. Klockan är halvnio. Fylld av energi. September är sedan länge alltid alkoholfri detsamma gäller januari. Mest för att jag ska se om det är ett problem med tanke på mina alkoholallergiska föräldrar.

Det är inget problem. Däremot en så himla energipåfyllare så att jag undrar om det här vinslaskandet under övriga månader är så viktigt. Jag dricker vin i så himla många sammanhang, nästan alla sammanhang faktiskt när jag tänker efter.

Både privat men även väldigt mycket i jobbsammanhang. Arrangerar väldigt många möten och seminarier och i anslutning till dessa är det nästan alltid alkohol inblandat.

Är det utgång med galsen slår det aldrig fel att vi kommer hem kl. 5 på morgonen och då sovs ju påföljande dag bort. Ja ja jag hör att jag låter så himla pretto. Så nu snör jag på mig mina gympadojor och tar en powerwalk längst vattnet.

Nämnde jag att jag gått ner två kilo på tio dgr. Tror fan det är vinet. :)

fredag, september 11, 2009

Ibland har man inget bättre för sig än att fotografera sina fötter på tunnebanan


Ibland inser man att det är dags för botox...


Ibland flyger svalorna lågt...riktigt lågt


Ibland blir man glad som en fjortonåring när man har köpt nya converse...


Ibland hittar man de bättre toaletterna


Ibland har man mindre bra dagar vid spisen


Skjut mig


Drabbats av sömnsjukan. Sovit sen i lördags. Snart en vecka med andra ord. Var en snabbis på jobbet i onsdags eftermiddag för att göra måstemåstemåste grejer. Igår masade jag mig ut för att handla mat. Spontanshoppade också ett par converse (ja jag vet - hej jag tror jag är 20 men det skiter jag i). När jag kommer hem ser jag att jag har en Nilssonstrumpa på mig i mina Stan Smith. Note to me...beställ tid hos alzheimerenheten.