måndag, augusti 31, 2009

Rapport

Rapport...

Kom till Göteborg och den första göteborgaren jag pratade med var mannen på Bussbolaget som jag var tvungen att ringa för att min grupp på 30 personer stod förvirrade utan någon buss. På rösten lät det som han var mellan 90 och döden. Alltså ingen pot. framtida man.

Resten av resan blev bättre. Gruppen på mellan 25-65 år stod i ring och dansade galendans till 800-grader en av kvällarna. Tänk vad lite vin och spotify kan göra. :)

söndag, augusti 30, 2009

Går sådär

Tränat Core Puls en del nu. Jag har träningsvärk i ena skinkan. En skinka. Vafan är grejen. Bara ena. Kommer få snehängröv. Kul. Jättekul.

måndag, augusti 24, 2009

Helt kört

Jag har såna där tankar...ja ni vet. Typ man går inte på A-brunnar, man måste gå på gatstenarna utan att nudda strecken. Ja såna där tankar att man måste hinna till lyktstolpen före bussen när man klivit av den. Ja såna där tankar... Inget jag störs av alls och det var mer när jag var liten.

Nu fick jag en sån där... nästa som hör av sig på min telefon ska jag dela resten av livet med. Jag vet...crazy. Så vem hörde då av sig? Pappa... Pappa som ringer mig två ggr per år ungefär. Detta mina vänner var riktigt nedslående. Ja för att inte säga helt kört.