söndag, juni 21, 2009

Bra dag

Maken ringer och frågar om jag vill följa med till landet. Det vill jag.
Så kommer vi till landet. Jag lägger mig och solar. Maken slår gräset med lie. Jag solar. Maken kör över gräset med gräsklipparen. Jag solar. Maken steker äggmackor till lunch. Jag solar. Maken mekar lite med gräsklipparen. Jag solar. Sen säger maken att vi ska åka. Jag slutar sola hoppar in i bilen och föreslår middag på Boule & Berså. Så vi åkte till Boule & Berså och åt grilltallrik och drack en öl. En bra dag.

fredag, juni 19, 2009

Midsommar

Så blev det i sista stund bestämt att vi firar midsommarafton med flygvärdinnan och hennes nya man, Flygkaptenen. Maken, Robert, två andra singelkvinnor och jag. Jag har redan mordhotat maken.
- Du spinner inte på en annan kvinna när jag är med. Då blir det en midsommartragedi att läsa om i tidningarna. (Jag tycker mig se maken le i mjugg.)

Nu har jag satt på mig den lilla svarta och dom skyhöga klackarna och ska snart dricka Gin och tonic. Det här blir bra. Inget dansande runt stången eller hoppande av säck. Inte ute över huvudtaget i det här skitkalla vädret. Rosé och skratt blir det.

Så tog älskade dottern studenten
och maken och jag går in i våra invanda roller. Vi vet precis vad som ska göras av vem när vi ska ha en tillställning. Märkligt. Allt blev så himla bra och dotter lycklig.(Å älskade dottern hade tjogoen MVG och tio VG. Skär inte sig själv och har inte aneroxi. Och vi som har försökt lära henne att good enough är allt man behöver prestera. Det räcker.)

torsdag, juni 18, 2009

Idag har vi hängt i Motala. Idag har det regnat satan i Motala. Hämtade dotter på Arlanda inatt kl. 03, ett kort stopp på Danviksklippan för en timmes sömn, sen vidare till Motala för att dotter hade utgångstid kl. 08.30 på Motalas Golfbana. Dotter hade laddat upp med en veckas intensivt festande i Turkiet.

Tips från Coachen
- Det är inte bra...om man vill ha få slag i en golftävling.


Sen messar Papsen. "Hur löser vi det här? Jag åker till Mallis flygplats nu!"

Så inatt åker vi till Arlanda igen och hämtar papsen och lägger det här med sömnbehov åt sidan.