måndag, juni 30, 2008

Nya vänner och party

Lördagen var verkligen urkul! Thåström/Kent med mina kompisar och nu har jag fått en till... Tricky joinade under konserten, urkul. Vi gjorde sedan Eken och Engelen och blev utslängda med diskvattnet.. som vanligt.
Tricky kan parta! Kul!

Att jag på söndagen drabbades av baksmällan från helvetet har jag förträngt.

Nu är det bara tre dgr kvar... sedan styr papsen, liten syster, SDB och jag kosan mot Gbg och Bruce Springsteen. Ska bli så himla kul.

Idag träffade jag dotter och hennes älskade Victor på stan. Some serious shopping och Tacomiddag. De är så himla kära, fantastiskt att se att de faktiskt inte kan hålla händerna från varandra. De MÅSTE ta på varandra hela tiden. Dotter är 18, samma ålder som jag var när jag och maken träffades.

Ett lugn har även lagt sig i familjen gällande sonens gymnasieplats. Vi andas ut, han kom in på sitt förstaval. Husbyggnad. Så nu ska vi få en snickare i familjen. Kommer att bli kanon!

söndag, juni 15, 2008

fotboll och fest

Liten Syster och jag tittade på fotbollen igår. Liten Syster ringde MysMary som befann sig på 40-årsfest när matchen gick.

-Sådärja, nu ligger Maja och jag här och laddar inför fotbollen..Hur har du det?

- Jag har hittat en liten tv här på festen.. så jag kan titta litegrann. Förövrigt inga potentiella ragg på den här festen. Pensionärer och par... på en fyrtioårsfest. Det fanns en som var lite snygg som kunde vara något men han lät meddela att han hellre genomgick en rotfyllning än kollade på fotboll så då gick han ju också fetbort!!!

(Ska bli intressant att se hur det gick för MysMary...)

Blir bra

Släntrat ur sängen och sitter med en god kopp kaffe. Jag har satt på mig träningskläderna och jag har inte bestämt mig för om jag ska gå till SATS och köra ett dyngpass eller om jag ska jogga in till Slussen..

I helgen har jag tagit det riktigt lugnt. Vilket innebär lite mer tid för reflektion och eftertanke. Pappa åkte tillbaka till Spanien igår morse. Han skulle åka på en sjudagarskryssning i medelhavet. Pappa har fått prostatacancer. Han meddelar att de inte tänker operera eller stråla utan han ska få äta ett piller varje dag och få hormoner. Han säger att det är bra. Jag googlar.... och bestämmer mig för att lyssna på pappa. Han är är glad och tillfreds och det har varit trevligt att ha honom hos mig ett par dar.

Jag har mycket på agendan framöver.. Bruce Springsteen och ingenstans att bo i gbg, Las Vegas 10 dgr och håll i er, pappa har bokat rum på Hooters.... han och jag ska bo i ett rum med kingzisebed och jacuzzi bredvid sängen... fattas bara speglar i taket. Flera konserter: Winnerbäck, Thåström/Kent och Magnus Uggla.. Blir en bra sommar.

torsdag, juni 12, 2008

Steg

- Kom ut..skitmycket folk på stan. Kom till Josefinas! messar min nygamla väninna.
Det är då det känns så skönt moget att kunna messa tillbaka.
- Nej tyvärr, har precis joggat till Slussen och nu ska jag jogga hem igen...

Igår 11700 steg idag 27945. Min stjärt behöver 279450.....

Någon sa att singellivet skulle vara så himla bra för vikten...har väl aldrig druckit så mycket vin och ätit så mycket mat och tränat så lite..inte bra för min vikt.

Annars har sonen gått vidare till omgång nr 3 i sin reklamfilmskarriär. Han har alltså varit på två auditions och på måndag ska produktionsbolaget ringa för att berätta om han kommer med eller inte. Vi håller tummarna... de var 70 från början nu är det 6 st kvar.

Dotter är på Kos med sina vänner. Hon har varit där en gång tidigare men då i sin mammas mage och mamman visste inte att hon var gravid och festade på bargatan hela veckan.. och var helt förtvivlad och grät hos barnmorskan när hon kom hem och barnmorskan tröstade och lugnade och sa ordagrant

- Lugn gumman, alla har tagit en blecka i början av graviditeten... (Det blev ju bra)

måndag, juni 09, 2008

Heja Portugal
Nu vet jag varför jag alltid håller på Portugal....