torsdag, juni 28, 2007

R.I.P R

Han kom hem från Thailand efter 1,5 år, Superduperbästisens ex. man, far till hennes två barn, som ett vrak. Nu har han hängt sig. Han hittades igår.
Superduperbästisen säger - Jag tänker bara vackra och bra tankar om R.
Hon är bra människa min bästa vän!

tisdag, juni 26, 2007

Grekland får låna min son en vecka

Sonen ska till Grekland med sin kompis och hans föräldrar, en vecka.
Shoppingen idag var totalbrutal. Hush Puppies, gympadojor, Björn Borg kalsonger, Peak shorts och Billa Bong short. Casual shorts, 2 pikéttröjor, 3 linnen (för att visa den muskulösa kroppen... och t-shirts samt sist men inte minst Vax för 200 spänn. Badandet i kalsonger och shorts blir genast ett packningsproblem. Det behövs typ 14 fillingar på en vecka då.

Jag är mest glad över att någon faktiskt vill ha med honom en vecka. Gott, gott betyg. I like. Man tar inte med en skitunge på semester. Så är det bara. (Trots att det nog är skitungarna som skulle behöva det mest av alla ungar.

måndag, juni 25, 2007

Löneförhandling....

Dom sa 1,500:- jag sa 3,300:-.
- Gå tillbaka och räkna om. Kom tillbaka med ett anständigt bud! Basta! (Jag var arg, händer sällan..)

Hey, jag har en debiteringsgrad på 95%. Sån djävla tillgång i konsultvärlden.

Sen blev det tyst...

Chefen kom in idag och sa
- Vi träffas på fredag? Och diskuterar din roll i projektet? Också med tanke på den andra diskussionen vi har. (Jag tror jag vann....) Håller mina tummar hårt. Svårt att mobilisera kraft för att övertyga omgivningnen hur förträfflig jag är!!

Körd...

Det är okej. Ni kan skjuta mig nu. Jag har varit på friskis & svettis utegympa.

måndag, juni 18, 2007

Det är mycket...

... så mycket att vi faktiskt helt glömde att svägerskans 50-årskalas gick av stapeln i lördags. Makens bror ringde vid 4-tiden och undrade om vi var på väg? Det var vi inte. Det är frostigt en stund nu.

söndag, juni 17, 2007

Livet ter sig lite annorlunda

Livet har blivit lite skakigare, lite krångligare, lite mer invecklat och ingenting är längre så självklart. Detta efter att Liten Mor beslutade sig för att lämna. Inte för att Liten Mor på något sätt varit en klippa i mitt liv (snarare en källa till konstant oro pga av hennes alkoholallergi!). Men ändå, många funderingar kring tiden vi har kvar, livskalitet och sanning. Jag söker efter något som jag inte riktigt kan finna. Kanske letar jag helt enkelt efter mig själv.

Som den karga kvinna jag är har jag anmält mig till två kurser på Wäxthuset i sommar. Att bryta mönster och Att växa. Jag vet inte om det hjälper - tror inte det kan bli sämre i alla fall. Ska lära mig rak kommunikation - något jag verkligen saknar och faktiskt aldrig fått lära mig. (Uppväxten i ett missbrukarhem har direkt hämmat konsten att hantera rak kommunikation, den har dessutom lagt en perfekt grund för panisk rädsla för konflikter!)

Ska träffa en terapeut nästa vecka - hon kommer att träffa hennes drömpatient - rena guldkalven för henne faktiskt. Så många saker att diskutera..

Och BTW köp inte Åkessons mousserande rosenbladsvin! Hade det som aperetif igår innan middag, jag fick be gästerna hälla ut skiten! (Ni ser, helt under isen ärjag inte. Jag har fortfarande näsan ovanför ytan...)

lördag, juni 02, 2007

Far är på spåret

Far går från klarhet till klarhet.
Han har annonserat efter, och hittat en, spanskalärarinna. Nu tar han lektioner 3 ggr i veckan.
Han har skrivit in sig på Universitetet i Granada och ska ta en intensivkurs i spanska. Detta innan han flyttar till Mallorca. Tänk vilket driv han har. Detta låg tyvärr i träda de ca 50 åren han drack! Tur att han hinner ta igen lite nu. Jag är så pleased med hela situationen. Yo Go dad!!

Själv sitter jag med ett glas Rosé.... Vi ska till Helens 40-årsfest. Niki button down korta blå! Vita lackpumps med silverklack från Zarah. Ja, jag tror att jag är 19 år. Så låt mig göra det då...
Maken, Superdupebästisen, SysterYster, MysMaria och jag kommer att ha riktigt roligt. Det har vi alltid.

Och imorgon, Restaurangernas dag med Superduperbästisen. Hon är ju i branschen och har fått nåt vipkort. Visste inte att det förekom där... Blir också kul. Hoppas jag orkar.